неділя, 27 січня 2019 10:38

У Туреччині зняли фільм про бойове мистецтво козаків

У Туреччині зняли фільм про бойове мистецтво козаків
У Туреччині зняли фільм про бойові мистецтва країн світу, у тому числі й України. Фото:ukr-ayna

У Туреччині зняли фільм про бойові мистецтва країн світу, у тому числі й України.

Трейлер стрічки за участю запорозьких козаків вже з'явився в мережі, повідомляє ukr-ayna.com.

"Протягом декількох місяців учасники знімальної групи з Анкари їздили по різних країнах світу, які славляться своїми воїнами, переймаючи їхні секрети і бойові звичаї. Увійшла в їхній маршрут і Україна", - йдеться у повідомленні.

Зйомки фільму проходили на острові Хортиця, в історико-культурному комплексі "Запорізька Січ". Головний герой проекту, турецький актор Ніхар Ерен, провів на Запорізькій Січі п'ять днів. Весь цей час він навчався звичаям і традиціям козацького бойового мистецтва: управлятися з шаблею, ножами, сокирами, стріляти з лука, скакати на коні і битися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, що відписав турецький султан козакам на їхній лайливий лист

Трейлер турецького фільму про бойове мистецтво за участю запорозьких козаків вже з'явився в мережі.

"Зовсім скоро випуск телепроекту про Україну вийде в ефірі турецького телеканалу TRT. А поки в мережі з'явився трейлер майбутнього документального фільму", - йдеться у повідомленні.

Прем'єра фільму "Хто напише нашу історію" відбудеться 27 січня у 40 країнах світу. Документальну стрічку зняла польська режисерка Роберта Гроссман, а продюсувала американка Ненсі Спілберг.

Зараз ви читаєте новину «У Туреччині зняли фільм про бойове мистецтво козаків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі