понеділок, 01 січня 2024 12:43

Спецтема: Війна Росії проти України

У Токмаку вибухи, окупанти "приймають привітання" - Федоров

У Токмаку вибухи, окупанти "приймають привітання" - Федоров
У Токмаку повідомляють про "бавовну". Фото: google.com/maps

Пролунали вибухи у передмісті окупованого Токмака Запорізької області.

Ймовірно, це ЗСУ передають ворогу "вітання", написав міський голова Мелітополя Іван Федоров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни біля окупованого Токмака будують нові укріплення

"Русня в Токмаку приймає вітання з 2024 роком. Мешканці повідомляють про звуки вибухів в передмісті", - вказано в заяві.

В ефірі телемарафону Федоров також повідомив, що загарбники заборонили жителям Токмака та інших окупованих населених пунктів виходити на вулицю 1 січня. Ворог таким чином намагається боротися з українським спротивом.

Сили оборони України вже прорвали першу лінію оборони на Мелітопольському напрямку під селом Роботіно та вийшли на другу. Там же іде прорив між селами Вербове та Новопрокопівка в бік міста Токмак. До нього залишилось близько 15 км.

Звільнення Токмака перекриє до половини транспортних потоків із Росії до Криму. Звідти наші ракети зможуть долетіти і до автотраси вздовж узбережжя Азовського моря. Тим самим буде порушена логістика російських військ як на Кримському півострові, так і на лівобережжі Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «У Токмаку вибухи, окупанти "приймають привітання" - Федоров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі