понеділок, 04 лютого 2008 07:48

У Токіо - сильний снігопад: 220 поранених

Одна людина загинула, близько 220 отримали поранення у результаті сильного для Японії снігопаду, що обрушився у неділю на зону Токіо і прилеглі префектури. Сьогодні у столиці через обмерзання закриті в"їзди на всі естакади міських швидкісних доріг. Перекритий рух на ряду автомобільних шосе на південний захід, південний схід і північ від Токіо.

Більшість потерпілих отримали забої при падіннях на слизьких вулицях або при зіткненнях автомобілів на обледенілих трасах. 67-річний житель прилеглого до Токіо портового міста Іокогама загинув, впавши з даху свого будинку, коли намагався очистити його від снігу.

Снігопад, що продовжувався в неділю майже весь день, призвів до значних збоїв у графіку руху пасажирських потягів на головному японському острові Хонсю в районі Канто, в який входять відразу 8 префектур, включаючи столицю. Вперше за останні 12 років відмінили масовий марафон у районі Оме, що за  30 км від Токіо, куди зібралися понад 20 тис спортсменів. Токійці також позбулися задоволення подивитися традиційні недільні перегони на столичному іподромі та всі інші спортивні заходи на вулицях і відкритих стадіонах.

Сніг рідко випадає у зоні Токіо на відміну від омиваних холодним Японським морем північних і західних районів головного острова Хонсю і острова Хоккайдо, де клімат суворіший, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «У Токіо - сильний снігопад: 220 поранених ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі