пʼятниця, 22 лютого 2008 13:51

У США зловили серійного насильника тварин

У Сполучених Штатах поліція зловила підозрюваного у зґвалтуванні ротвейлера. Хлопець шокував навіть бувалих поліцейських з відділу розшуку сексуальних маніяків.

Арештант міститься в окружній в"язниці Седжвік і йому інкримінують збочені сексуальні відносини і пограбування. Друге звинувачення обумовлене зломом гаража і наявністю в будинку господині

Після спрацювання сигналізації жінка пішла до свого гаража і виявила в ньому 20-річного хлопця. Молода людина злягалася з 4-річною сукою породи ротвейлер. Господиня нещасної тварини викликала поліцейських, які і скрутили зоофіла.

Надалі виявилось, що заарештований вже був судимий за аналогічний злочин менше як півроку тому. Керівник відділу поліції по боротьбі з сексуальними злочинами лейтенант Сем Ханлі зізнався, що вперше стикається з такою одержимістю насилувати тварин.

Тоді, у вересні 2007 року, він звинувачувався у зґвалтуванні тварини в окрузі Рено і його засудили до штрафу в 353 долари.

За словами капітана поліції Деррела Хейнса, вони знайшли зображення злочинця і на інтернет-сайтах, присвячених сексуальним збоченням і зляганню тварин і людини.

У поліції додали, що  2007 року заарештований жив якийсь час недалеко від того місця, де пізніше було здійснено зґвалтування собаки.

Як наголосили у поліції, ротвейлер в результаті сексуального нападу не постраждав. Проте активісти Товариства  захисту тварин у  Канзасі з цим не згодні і готують скаргу, що вимагає судити хлопця за жорстоке поводження з тваринами.

"Це - злочин", - вважає прес-секретар товариства захисту тварин Дженніфер Кемпбелл. За її словами, це було проявом жорстокості по відношенню до тварини.

Вона також сподівається, що слідство встановить, чи не збирався зловмисник напасти і на власників собаки. На думку Кемпбелл, беззахисність тварин штовхає злочинців зганяти свою тягу до насильства і жорстокості на них, повідомляє Kanzas.com.

Зараз ви читаєте новину «У США зловили серійного насильника тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі