вівторок, 22 липня 2008 13:35

У США стало модно ходити голими в ресторани

У Сполучених Штатах з"являється все більше нудистів, а справжнім притулком для любителів бути схожим на публіці голяком став Нью-Йорк.

Найбільш сміливі жителі міста вже обзаводяться звичкою з"являтися в громадських місцях в чому мати народила. Піонерами нового прагнення жити без одягу, принаймні в жарку пору року, стають деякі ресторани, секції йоги і розважальні шоу, повідомляє MonstersandCritics.

"Нам набагато комфортніше без одягу", - признається один з поборників нової моди Джон Ордовер. Для пропаганди такого первородного способу життя він знімає зали в ресторанах, де потім нудисти влаштовують свої вечірки.

Ордовер підкреслює, що він і його прихильники не мають наміру шокувати публіку.

Аналогічних принципів дотримуються і організатори секції так званої Голої йоги, яка вперше з"явилася в Сан-Франциско. Заняття проводяться двічі на тиждень на базі студії Midtown. Викладачка нової дисципліни Ізіс Фенікс запевняє, що голому тілу простіше досягти гармонії з навколишнім світом.

У секції Голої йоги діє строге правило - ніяких трусиків і інжирних листків.

На тлі глобального потеплення нове віяння має великі перспективи, стверджує видання. Досвід Нью-Йорка можуть перейняти і інші міста, жителі яких тоді мало чим відрізнятимуться від мешканців раю Адама і Єви.

Додамо, що останнім часом популярним стає і такий різновид самовдосконалення, як Бікрам-йога. Вона включає 26 поз, але головна відмінність такої йоги в тому, що заняття проводяться в нагрітих приміщеннях. Температура в них може перевищувати 40 градусів за Цельсієм. Це допомагає розтягуванню м"язів і сприяє значному потовиділенню.

Зараз ви читаєте новину «У США стало модно ходити голими в ресторани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі