неділя, 21 грудня 2008 10:45

У США Boeing зійшов зі злітної смуги. 38 постраждалих

До 38 людей зросла кількість постраждалих в результаті сходу літака зі злітно-посадочної смуги в аеропорту Денвера (штат Колорадо). Як повідомили представники місцевої влади, інцидент стався в суботу ввечері, коли літак компанії Continental Airlines розганявся для зльоту. Повітряне судно не змогло піднятися в повітря, зійшло зі смуги і загорілося. Однак співробітники наземних пожежних служб аеропорту швидко загасили полум"я. Під час інциденту на борту лайнера Boeing-737 знаходилися 112 людей - 107 пасажирів і 5 членів екіпажу. Всі люди з літака були евакуйовані.

За словами представника аеропорту Кіма Дея, усі постраждалі були оперативно доставлені в різні лікарні. Ніхто з пасажирів не отримав серйозних поранень, тому їх життю ніщо не загрожує, відзначають медики.

Про причини події поки не повідомляється. Погода в Денвері була холодна, але снігу та зледеніння там не спостерігалося. Співробітники Федерального авіаційного управління США почали розслідування нещасного випадку, пише "Newsru.com".
Зараз ви читаєте новину «У США Boeing зійшов зі злітної смуги. 38 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі