середа, 16 березня 2022 12:34

Спецтема: Війна Росії проти України

У Сіверськодонецьку влада закликає людей підходити до гуманітарних штабів

У Сіверськодонецьку влада закликає людей підходити до гуманітарних штабів
Чиновник розповів, що 15 березня приїхали дві фури з Бахмута з великою гуманітарною допомогою Фото: Главком

У Сіверськодонецьку ситуація залишається складною, проте контрольованою.

Про це 16 березня заявив керівник Сіверськодонецькоі міської ВЦА Олександр Стрюк. Він звернувся до громади.

"Ми пережили ще одну добу з обстрілами та складними умовами. Страждає інфраструктура. Є домовленість з найбільшими підприємствами - будемо спільними зусиллями підтримувати місто. Не вистачає рук та кваліфікованих працівників. Звертаюся до чоловіків, які є у місті і знаходяться в укриттях. Прошу повернутися на свою роботу до комунальних служб. Ви потрібні місту і громаді", - сказав керівник Сіверськодонецькоі міської ВЦА.

Чиновник розповів, що 15 березня приїхали дві фури з Бахмута з великою гуманітарною допомогою. Сьогодні її підвозитимуть до Сіверськодонецька. Він закликав громадян підтримувати один одного та допомагати доставляти допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти викрали мера Скадовська та його заступника

"Зв'язку немає. Є досить багато укриттів в будинках, де перебувають люди. Давайте про себе знати. Підходьте до гуманітарних штабів у Льодовому та театру на бульварі Дружби Народів. Залишайте заявки. Будемо намагатися забезпечити всіх, хто потребує", - написав він.

Український омбудсмен Людмила Денісова повідомила про маршрути гуманітарних коридорів, що заплановані на 14 березня. Відповідну інформацію оприлюднила у Facebook. "Гуманітарний конвой із Запоріжжя до Маріуполя Донецької області – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Колона з гуманітарним вантажем та порожніми автобусами для міста Маріуполь у супроводі церковнослужителів продовжить прямувати маршрутом з Бердянська", - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «У Сіверськодонецьку влада закликає людей підходити до гуманітарних штабів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі