понеділок, 14 березня 2022 09:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Україна погодила 10 гуманітарних коридорів: оприлюднили маршрут

Україна погодила 10 гуманітарних коридорів: оприлюднили маршрут
14 березня мають запрацювати 10 гуманітарних коридорів для евакуації мирного населення. Фото: ДСНС України

Український омбудсмен Людмила Денісова повідомила про маршрути гуманітарних коридорів, що заплановані на 14 березня.

Відповідну інформацію оприлюднила у Facebook.

"Гуманітарний конвой із Запоріжжя до Маріуполя Донецької області – з обов'язковим розмінуванням по всьому маршруту. Колона з гуманітарним вантажем та порожніми автобусами для міста Маріуполь у супроводі церковнослужителів продовжить прямувати маршрутом з Бердянська", - написала вона.

Маршрути 10 гумкоридорів:

1. Із сіл Богданівка та Нова Богданівка Київської області у напрямку міста Бровари (Нова Богданівка – Богданівка – Бровари). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із Броварів.

2. Із села Перемога Київської області у напрямку міста Київ (Перемога, Лукянівка, Лукаші, Корніївка, Надра, Садове, Березань, Бориспіль, Київ). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із Києва.

3. Із села Бобрик Київської області у напрямку Броварів (Бобрик – Богданівка – Бровари). Автобуси для евакуації людей будуть відправлені за маршрутом із Броварів.

4. З міста Гостомель (військове містечко) Київської області до міста Білогородка (Гостомель – Буча – Михайлівка-Рубежівка – Шпитки – Петрушки – Білгородка – Київ). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Білогородка за маршрутом: Білгородка, Петрушки, Шпитки, Михайлівка-Рубежівка, Буча, Гостомель).

5. З селищ Немішаєве та Ворзель Київської області до міста Білогородка (Немішаєве – Березова – Ворзель – Михайлівка-Рубежівка – Мрія – Стоянка – Гореничі – Гнатівка – Білгородка).

Для евакуації людей будуть направлені автобуси з міста Білогородка за маршрутом: Білогородка, Гнатівка, Гореничі, Стоянка, Мила, Мрія, Червоний Хутір, Мих.Рубежівка, Ворзель поворот на санаторій "Україна" вул. Різдвяну, Немішаєве ЖД переїзд "Різдвяний залізничний" зупин. Парк "Вічної Слави" Немішаєве пункт збору вул. Богдана Хмельницького вул. Яковенка до перехрестя вул. Центр. пункт збору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Евакуація населення: Укрзалізниця опублікувала графік додаткових потягів

6. Із селища Дмитрівка Київської області до міста Білогородка (Дмитрівка – Гнатівка – Міла – Петрушки – Білогородка). Для евакуації людей буде направлено автобуси з міста Білогородка за маршрутом: Білгородка, Петрушки, Міла, Гнатівка, Дмитрівка).

7. З міста Сіверськодонецьк Луганської області до міста Слов'янська Донецької області (Сіверськодонецьк - Лисичанськ - Слов'янськ (через Бахмух)

8. З міста Попасна Луганської області у місто Слов'янськ Донецької області (Попасна – Бахмут – Слов'янськ).

9. Із селища Горське Луганської області у місто Слов'янськ Донецької області (Горське – Лисичанськ – Бахмут – Слов'янськ).

10. З міста Новоайдар Луганської області до міста Слов'янськ Донецької області (Новоайдар – Сєвєродонецьк – Лисичанськ – Слов'янськ).

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Україна погодила 10 гуманітарних коридорів: оприлюднили маршрут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі