понеділок, 14 серпня 2023 14:49

У розвідці прокоментували можливість масованого обстрілу на День Незалежності

У розвідці прокоментували можливість масованого обстрілу на День Незалежності
Росіяни можуть атакувати Україну 24 серпня. Фото: eastnews.ua

У День Незалежності України 24 серпня 2023 року Росія може влаштувати масовану ракетну атаку.

Також це може статися на день раніше, або на день пізніше. Або тривати кілька днів у кілька хвиль, сказав представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, передає OBOZREVATEL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли можливий новий масований обстріл - експерт розповів

"Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців. У цій ситуації рекомендації залишаються ті самі, які діють весь час повномасштабної війни: чуєш тривогу – йди до укриття. Але мушу сказати також, що День Незалежності України – це наше найголовніше державне свято. За неї боролись дуже багато поколінь українців, і ця боротьба триває сьогодні. Це мотивація для усіх Сил безпеки та оборони нашої держави продовжувати свою завзяту та креативну роботу", – сказав він.

Росіяни у ніч проти 14 серпня тричі атакували Одесу. Сили протиповітряної оборони збили 15 ударних дронів і вісім ракет типу "Калібр". Уламки збитих ракет пошкодили супермаркет і гуртожиток. Попередньо постраждали три людини.

Ворог здійснив кілька хвиль атак ударними безпілотниками та крилатими ракетами "Калібр". Дрони атакували з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ), "Калібри" – з акваторії Чорного моря (ворожий фрегат в районі Ялти. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних сил у взаємодії з підрозділами інших складових Сил оборони усі цілі знищено.

Зараз ви читаєте новину «У розвідці прокоментували можливість масованого обстрілу на День Незалежності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі