пʼятниця, 02 червня 2006 17:36

У Росії обгоріли п"ятеро українців

У Ленінградській області під час пожежі важко постраждали 5 громадян України - жителів Закарпаття, які прибули до Росії з метою працевлаштування. Це сталося у неділю, 28 травня.

Постраждалих було госпіталізовано до залізничної та районної лікарень міста Волхов, причому трьох з них – з огляду на високий (до 60%) ступінь опіків – до відділень реанімації.

За висновками лікарів, троє українців потребують тривалого лікування у спеціалізованій установі, а їх транспортування в Україну можливо здійснити лише за допомогою санітарної авіації.

У цьому зв"язку МЗС звернулося до Мінохорониздоров"я з проханням розмістити постраждалих в одному з опікових центрів України, а до Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій – з проханням перевезти їх спеціальним літаком.

1 червня Головним координаційним центром аварійно-рятувальних та пошукових робіт МНС України було організовано спеціальний рейс, який вилетів до Санкт-Петербурга, куди було доставлено трьох постраждалих українців.

Сьогодні о 1.35 за київським часом спецлітак МНС прибув до аеропорту "Бориспіль", а о 2.40 постраждалих прийняв Київський опіковий центр, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Росії обгоріли п"ятеро українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі