четвер, 11 березня 2010 11:49

У Росії алкоголь продаватимуть лише до 9-ої години вечора

У Росії алкоголь продаватимуть лише до 9-ої години вечора

Урядова комісія РФ з регулювання алкогольного ринку 11 березня розгляне пакет нових антиалкогольних заходів.

Найбільш радикальні заходи з обмеження часу продажу алкоголю пропонують у Росалкогольрегулюванні. Тут основний текст документа і був підготовлений.

Відомство пропонує починати продаж алкоголю в магазинах в 11 ранку і закінчувати ввечері о 21-й годині.

У Мінпромторгу заявили, що міністерство категорично не погоджується із запропонованим часом обмеження торгівлі алкоголем.

"Ми ніяк не можемо дійти спільної думки з приводу тимчасового інтервалу, - розповіло джерело в міністерстві. - Ми пропонуємо обмежити продаж алкоголю з 23 годин до 8 ранку. Однак у Росалкогольрегулюванні та Мінекономрозвитку інша думка з цього приводу".

Перед урядовою комісією поставлено завдання не затягувати з затвердженням законопроекту.

У нижній палаті парламенту очікують внесення нових законопроектів в рамках державної антиалкогольної програми до кінця березня.

Якщо на засіданні комісії представники міністерств не зможуть випрацювати консолідоване рішення за часом обмеження продажів, то вибір на користь того чи іншого варіанту буде за головою комісії Віктором Зубковим.

Gazeta.ua за матеріалами РБК-daily

Зараз ви читаєте новину «У Росії алкоголь продаватимуть лише до 9-ої години вечора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі