пʼятниця, 07 травня 2010 16:01

У пріквелі "Планети мавп" не використовуватимуть складний грим

У пріквелі "Планети мавп" не використовуватимуть складний грим

Студія 20th Century Fox оголосила дату виходу нового фільму про планету мавп. У прокат нова стрічка, озаглавлена "Планета мавп: Повстання мавп" (Planet of the Apes: Rise of the Apes), вийде 24 червня 2011 року.

Дія картини розгортається в сучасному Сан-Франциско, де генетики проводять експерименти зі створення розумних мавп. Це призводить до появи Цезаря - мавпи, яка пізніше очолить повстання мавп.

Режисером фільму виступить британець Руперт Уайат ("Втеча з тюрми"), а сценаристами - Рік Джаффа і Аманда Сілвер.

Спецефекти для нової стрічки робитиме компанія Пітера Джексона WETA. Таким чином, творці фільму відмовилися від використання складного гриму, за допомогою якого створювали мавп в попередніх частинах.

Попереднім фільмом, що розповідав про протистояння інтелектуальних мавп і людини, був рімейк класичної стрічки 1968 року "Планета мавп", знятий Тімом Бертоном. Головні ролі в картині виконали Марк Уолберг і Тім Рот. Нова стрічка стане пріквелом до даної картини.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «У пріквелі "Планети мавп" не використовуватимуть складний грим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі