пʼятниця, 25 січня 2008 18:54

У Польщі починаються переговори зі страйкуючими митниками

У Польщі починаються переговори зі страйкуючими митниками
Починаються переговори між міністерством фінансів Польщі та співробітниками митниці, які протестують проти дуже низьких зарплат.

Багато митників, які добиваються поліпшення умов праці, відмовляються виходити на роботу. В результаті в останні дні виникли довгі черги вантажного транспорту по обидві сторони польсько-українського та польсько-білоруського кордонів. В п"ятницю аналогічна проблема виникла на кордоні Польщі та Калінінградської області Росії.

Міністр фінансів Польщі Яцек Ростовський заявив в п"ятницю на прес-конференції, що починаються переговори з профспілками, що представляють співробітників митниці.

"Ми знаємо, що ця служба протягом багатьох років залишалася без уваги, і ми маємо намір вирішити ці проблеми", - сказав він. Міністр додав, що також необхідно поліпшити положення людей, які стоять в чергах на кордоні, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «У Польщі починаються переговори зі страйкуючими митниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі