вівторок, 01 квітня 2008 12:15

У покійного Хіта Леджера з"явилася ще одна дочка

Дядько покійного австралійського актора Хіта Леджера, Хайдн Леджер, говорить, що в 17-річному віці у Хіта був короткий роман з жінкою, якій тоді було 25 років.

Нібито ця жінка в той момент жила з іншим чоловіком і перервала відносини, коли завагітніла. "Є дуже реальна вірогідність, що Хіт був батьком", - сказав брат батька Хіта, Кіма Леджера.

Інше неназване джерело в сім"ї стверджує, що жінка народила дитину і це була дівчинка. "Всі жили, вважаючи, що це дочка друга матері", - говорить джерело.

У Хіта Леджера є одна дочка, Матільда Роуз, що народилася від колишньої коханої Мішель Уїльямс.

Якщо інформація про другу дитину підтвердиться, то це може привести до майнових суперечок, пише Theage.com.au.

Хіт Леджер написав заповіт за три роки до того, як народилася Матільда. Згідно цього документа всі його статки дістаються батькам і сестрам. Тим часом, дядьки Хіта, Майк і Хайдн, попередили Уїльямс і її батька Ларрі не довіряти їх братові Кіму Леджеру. За їхніми словами, він марнотратив всі їхні сімейні статки. На це Кім Леджер заперечив, що його сім"я не залишить без підтримки внучку і пані Уїльямс, пише ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «У покійного Хіта Леджера з"явилася ще одна дочка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі