пʼятниця, 14 березня 2008 08:36

У Підмосков"ї розбився мікроавтобус, семеро загиблих

Крупна автокатастрофа відбулась у четвер у Московській області: при зіткненні трьох автомобілів у Одинцовському районі семеро людей загинули, п"ятьох госпіталізовано, повідомило джерело в правоохоронних органах. "Зіткнення сталося поблизу селища Голіцине на 46-му кілометрі Мінського шосе.

Громадянин Словаччини, прямуючи на вантажній автомашині Volvo, зіткнувся з машиною "КАМАЗ", що рухалася в попутному напрямі, після чого виїхав на смугу стрічного руху, де відбулося лобове зіткнення з мікроавтобусом Ford під управлінням приватного підприємця", – розповіло джерело.

За його словами, водій мікроавтобуса і шестеро його пасажирів, громадян Узбекистану, від отриманих травм померли на місці, ще п"ятеро госпіталізовані.

Як повідомив представник Центрального регіонального центру МНС Росії, зіткнення сталося близько опівночі, причини його встановлюються. "Вочевидь, в мікроавтобусі Ford, що виходив з Москви до Смоленську, було 12 осіб", – сказав представник МНС. За його даними, інші транспортні засоби, що брали участь в зіткненні, – лісовоз "КАМАЗ" і сідельний тягач Volvo, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Підмосков"ї розбився мікроавтобус, семеро загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі