понеділок, 21 січня 2008 09:06

У Парижі відкривається Тиждень високої моди

 У Парижі у понеділок, 21 січня, починається Тиждень моди "від кутюр" (haute couture), на якій всесвітньо відомий модельєр Валентино представить останню колекцію жіночого одягу, повідомляють місцеві ЗМІ.

Фінальне за 45-річну кар"єру дефіле прославленого дизайнера відбудеться у середу, 23 січня, у музеї Огюста Родена. 75-річний Валентино Гаравані попрощається з світом моди у присутності 700 гостей.

Відразу після показу прощальної колекції місце глави будинку моди Valentino займе колишній художній директор Gucci італійка Алессандра Факкинетті.

Валентино вже прощався з публікою восени, показавши останню колекцію pret-a-porter "Весна-літо-2008", яка викликала фурор на Тижні моди готового костюма.

Офіційна програма тижня Високої моди триватиме чотири дні - за цей час буде показано 26 літніх колекцій жіночого одягу таких визнаних домів моди, як Christian Dior, Chanel, Christian Lacroix, Givenchy, Jean Paul Gaultier та інших, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Парижі відкривається Тиждень високої моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі