вівторок, 26 лютого 2008 08:15

У Пакистані вбито чотирьох співробітників гуманітарної місії

У понеділок на офіс британської гуманітарної місії на північному заході Пакистану було здійснено напад, в результаті якого четверо співробітників загинули і десять отримали поранення, повідомляє агентство France Presse. Після атаки нападники підпалили будівлю місії і втікли з місця злочину на двох машинах.

Усі загиблі – місцеві жителі, що працювали на неурядову організацію Plan International, яка займається питаннями освіти, охорони здоров"я та розвитку в регіоні і веде свою роботу понад 12 років. За словами керівника місцевого відділення, організація не отримувала жодних погроз на свою адресу.

Як заявив керівник Plan International Том Міллер, організація тимчасово припинила роботу в Пакистані у зв"язку з нападом. На місце події була відправлена команда служби безпеки.

Як відзначає агентство, бойовики, які раніше підтримували рух Талібан, здійснювали напади на офіси гуманітарних місій в Пакистані, звинувачуючи ці організації у порушенні мусульманських принципів, за якими жінкам не дозволяється працювати, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Пакистані вбито чотирьох співробітників гуманітарної місії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі