пʼятниця, 08 лютого 2008 09:14

У Новій Зеландії пасажирка літака накинулася з ножем на пілотів

 Пасажири і пілоти одного з близькомагістральних літаків авіакомпанії Air New Zealand 7 лютого зуміли запобігти спробі угону літака, повідомляє Reuters.

Люди скрутили 33-річну іммігрантку з Сомалі, яка на 20-ій хвилині польоту накинулася з ножем на пілотів і ранила їх обох. При цьому вона кричала, що в салоні заховані вибухові пристрої.

Поранення льотчиків виявилися безпечними: через 26 хвилин після передачі сигналу лиха вони зуміли приземлити літак в аеропорту міста Крайстчерч.

Пілоти, а також ще двох пасажирів, що брали участь у нейтралізації жінки, було доставлено в місцеву лікарню з порізами. Їх життю нічого не загрожує.

Саму порушницю порядку відправили до поліцейської дільниці, де слідчі намагаються з"ясувати мотиви її поведінки на борту лайнера.

У 19-місцевих літаках Jetstream, які Air New Zealand експлуатує на внутрішніх рейсах, пасажирський салон відгороджений від кабіни пілотів лише завіскою, відзначає агентство. Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Новій Зеландії пасажирка літака накинулася з ножем на пілотів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі