субота, 02 квітня 2022 16:56

У низці населених пунктів Київщини запроваджують посилену комендантську годину

У низці населених пунктів Київщини запроваджують посилену комендантську годину
В частині населених пунктів посилюють комендантську годину. Фото: ua.news

На Київщині комендантська година триває з 21:00 до 6:00.

Тимчасові обмеження діятимуть із 2 по 3 квітня. Про це повідомив голова Київської облдержадміністрації Олександр Павлюк у Telegram.

У населених пунктах, що були звільнені від окупантів, обмеження посилили. Це стосується Броварського, Вишгородського та Бучанського районів. На території цих міст і сіл обмеження діятимуть із 21:00 2 квітня до 06:00 5 квітня.

У цей час категорично забороняється перебувати на вулицях населених пунктів та в інших громадських місцях, пересуватися транспортом та пішки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна через рашистів щомісяця витрачає $10 млрд - Зеленський зібрав економістів

"Дотримуйтеся рекомендацій влади. Не виходьте на вулиці в заборонений час. За винятком сигналу тривоги, щоб перейти в укриття.

Особливо звертаюся до мешканців громад, що були звільнені від загарбників. Зараз важливо прибрати наслідки російської агресії - зачистити та розмінувати території. Не намагайтеся повертатися до цих населених пунктів. Мешканці, що лишилися вдома - не виходьте на вулицю. Дайте можливість фахівцям провести деблокування об'єктів інфраструктури для того, щоб ми могли повернути в громади повноцінне життя", - закликав Павлюк.

2 квітня британська розвідка показала мапу захоплених територій України та тих, за які триваються бої з російськими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «У низці населених пунктів Київщини запроваджують посилену комендантську годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі