четвер, 05 липня 2007 14:41

У Німеччині винайшли кишеньковий міні-туалет (ФОТО)

У Німеччині поступили в продаж кишенькові міні-туалети. Всього за 4 євро тепер можна вирішити проблему відправлення природних потреб в ситуаціях, коли туалет недоступний: наприклад, в пробках або в дорозі. Правда, поки спеціальним кишеньковим міні-туалетом через особливості анатомії зможуть користуватися тільки чоловіки.


Диво-сумочка уміщається в кишені і має форму, зручну для того, щоб будь-який чоловік міг справити свої природні потреби прямо на ходу. Місткість пакетика - 700 мл сечі, і, природно, йдеться не про всі природні відправлення.

Roadbag заповнений абсорбуючою речовиною Polymerk, якою наповнена латексна судина. Як тільки сеча потрапляє всередину, Polymerk перетворює її на густий гель, який вже ніяк не може вилитися назовні. Після використання кишеньковий туалет залишається просто викинути в найближчу урну, повідомляє сайт "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «У Німеччині винайшли кишеньковий міні-туалет (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі