середа, 27 вересня 2023 17:58

Спецтема: Війна Росії проти України

У Міноборони озвучили плани щодо мобілізації

У Міноборони озвучили плани щодо мобілізації
Перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк розповів про плани щодо мобілізації. Фото: скріншот

Українське командування робить все для того, щоб не збільшувати темпи мобілізації.

Однак, усім чоловікам потрібно готуватися виконувати завдання щодо захисту держави. Про це в коментарі телеканалу "Ми‒Україна" сказав перший заступник міністра оборони Олександр Павлюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи відправлять на фронт жінок-медиків, які стануть на облік з 1 жовтня: в Міноборони відповіли

За його словами, плани щодо мобілізації поки не змінюються. Але їх можуть переглянути в залежності від ситуації на фронті.

"Це задача кожного чоловіка ‒ захистити свою державу. Треба до цього готуватися і бути готовими. Ми робимо все, щоб не збільшувати темпи мобілізації, але ви самі розумієте, все залежить від агресора і фронту", ‒ наголосив Павлюк.

У Верховній Раді не виключають, що Україна буде вимушена посилити мобілізацію, якщо Росія мобілізує сотні тисяч окупантів. Про таку ймовірність заявив секретар парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, нардеп Роман Костенко.

На запитання про те, чи відомо, коли росіяни можуть ще більше активізувати свою мобілізацію, Костенко не виключив, що це може статися незабаром.

Зараз ви читаєте новину «У Міноборони озвучили плани щодо мобілізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі