вівторок, 13 травня 2008 14:55

У Малайзії голий грабіжник прикинувся чоловіком жертви

У малазійському штаті Теренгану грабіжник, який прокрався в чужий будинок, з метою конспірації вирішив прикинутися чоловіком господині будинку, в який він прокрався, роздягся і заліз до неї в ліжко. 36-річна домогосподарка, яка прокинулася під час пограбування, підміну виявила не відразу: викрити злодія вона змогла лише за голосом.

Справжній чоловік потерпілої заснув на кушетці в іншій кімнаті і не чув, що в будинку орудує грабіжник, проте жінка все ж таки прокинулася. У повній темноті обличчя зловмисника, який роздягався, жертва пограбування не розгледіла і прийняла його за свого чоловіка, пише Reuters з посиланням на газету Star.

Після того, як голос злодія здався жінці незнайомим, вона пройшла в іншу кімнату і побачила там свого чоловіка, який спав на кушетці. Тільки тоді вона закричала, проте грабіжникові вдалося втекти з вкраденими речами через вікно, що йому довелося розбити, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «У Малайзії голий грабіжник прикинувся чоловіком жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі