понеділок, 04 серпня 2008 12:54

У Криму стартував "КаZантип" (ФОТО)
14

У ніч з 2 на 3 серпня в селі Попівка під Євпаторієй офіційно стартував 16-й молодіжний фестиваль "Республіка Z", відомий як Казантип.

Цього року на фестивалі працюватиме декілька танцполів, орієнтованих на любителів різних музичних жанрів.

При цьому багаторазова віза (мультивіза) подорожчала і коштує близько тисячі гривень ($200). Як і в минулі роки, правом безкоштовного входу на територію фестивалю мають володарі жовтих валізок.

4 серпня в "Республіці Z" відкриється "марсіанська колонія". Закриття фестивалю пройде в ніч з 29 на 30 серпня.

Республіка Z" (раніше "Казантип") - молодіжний музично-спортивний фестиваль, що збирає щорічно десятки тисяч любителів активного відпочинку і екстремальних видів спорту.

Спочатку "Казантип" був спортивним заходом, зароджувався він у 80-ті роки як фестиваль любителів віндсерфінгу.

У 1995 році фестиваль був проведений на Атомному реакторі в Щолкіно, який розташований на мисі Казантип, і зібрав близько 1000 шанувальників музики і екстремальних видів спорту.

У 2000 році "Казантип" перекочував на Чорне море в селище Веселе поряд з Судаком, а в 2001 році - в село Попівка (Євпаторія). У 2003 році фестиваль змінив назву на "Республіка Z".

Сьогодні "Казантип" - молодіжний музично-спортивний фестиваль, що збирає щорічно десятки тисяч любителів активного відпочинку і екстремальних видів спорту, повідомляє Цензор.

Зараз ви читаєте новину «У Криму стартував "КаZантип" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі