понеділок, 16 березня 2009 13:10

У Києві затримали американського педофіла

У Києві затримали американського педофіла

Співробітники столичного УБОЗу, відпрацьовуючи інформацію, отриману від українського бюро Інтерполу, затримали громадянина США, який на батьківщині підозрюється у крадіжці, підробці документів, шахрайстві та педофілії.

Іноземця вирахували за відбитками пальців.

Як розповів начальник прес-служби столичної міліції Володимир Поліщук, 37-річний Сем А. ще в березні 2000 року в США зґвалтував свою 6-річну падчерку. Залишившись безкарним, Сем продовжив знущання над дітьми, які тривали понад три роки. У вересні 2004 року він був заарештований і посаджений під домашній арешт.

37-річний ґвалтівник зрадів, коли його дружина завагітніла

Скориставшись таким "легким" рішенням суду, у березні 2005-го Сем втік.

Користуючись моментом, американець вкрав у свого товариша чеки на $4 тис., зробив за ці гроші підроблені документи і поїхав до Мексики.

- Потім він виїхав до Камбоджі, потім опинився в Європі, а в кінці 2006-го потрапив до України, - говорять у столичній міліції. - В кожній країні він проводив не більше трьох місяців.

У нас американець відкрив приватний бізнес, одружувався з 22-річною киянкою і зрадів, коли вона завагітніла. Але, періодично зникав, не кажучи нікому ні слова.

Він намагався заплутати сліди. А в цей час його дружина приносила заяви в міліцію про його пропажу. Так у міліції опинилася його фотографія.

Потім до правоохоронців звернувся Інтерпол з проханням перевірити інформацію про одного педофіла. Так і з"ясувалося, що доброчесний сім"янин і є той самий ґвалтівник!

За цей час в США пройшли слухання за його справою і Сема заочно засудили 88 років ув"язнення. В Америці доведено 40 епізодів педофілії. Зараз вирішується питання про депортацію.

За матеріалами Сегодня, Комсомольская правда

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали американського педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі