понеділок, 22 червня 2009 08:57

У Києві з Лук"янівського СІЗО втік убивця

У Києві з Лук"янівського СІЗО втік убивця

У Києві співробітники охорони автобази, яка належить ГУ МВС України в Київській області затримали ув"язненого, який втік з СІЗО N 13, яке знаходиться недалеко від метро "Лук"янівка".

Спійманий ув"язнений обвинувачувався в скоєнні умисного вбивства. Втік він у суботу близько 16:00.

В обласній міліції повідомили, що на територію автобази проник невідомий - яким виявився ув"язнений, що втік.

Охоронець автобази спочатку почув постріли, а потім побачив скривавлену людину, яка пересувалася по території автобази. На питання охоронця, хто він такий і що тут робить, невідомий відповів, що йде після роботи з майстерень.

Але оскільки цього дня в майстеренях ніхто не працював, співробітник охорони вирішив затримати невідомо, застосувавши фізичну силу. У міліції повідомили, що автогосподарство примикає безпосередньо до території Лук"янівського СІЗО. Після затримання на територію автобази прибули співробітники Держдепартаменту з виконання покарань, яким був переданий затриманий.

На даний момент з"ясовуються причини і обставини втечі. При огляді особистих речей, у затриманого була знайдена "заточка".

За матеріалом Сегодня

Зараз ви читаєте новину «У Києві з Лук"янівського СІЗО втік убивця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі