вівторок, 19 січня 2010 15:12

У Києві визначились з вертолітними майданчиками

У Києві визначились з вертолітними майданчиками

Головне управління з питань надзвичайних ситуацій КМДА визначило 17 земельних ділянок для можливого розміщення на них мережі вертолітних майданчиків.

Про це журналістам сказав начальник управління Віталій Пшеничний.

На кожній з 17 земельних ділянок можливе облаштування декількох вертолітних майданчиків розміром орієнтовно 20 на 30 метрів. Відстань від таких майданчиків до висотних будинків становить не менше, ніж 150 метрів.

Більшість ділянок розташовані на території медичних установ.

Так, вертолітні майданчики, згідно з рішенням КМДА, з"являться на вул. Дегтярівській, 23, вул. Багговутівській, 1, вул. Підвисоцького, 4-А, вул. Соломянській, 17, Спортивній площі, 1, просп. Бажана, 12-А, просп. Комарова, 3, Харківському шосе, 121, вул. Полуденка, 26-28/4.

"Адреси затверджені остаточно. На певний період ми не дозволимо туди сідати приватним вертольотам, а згодом подивимося", - сказав Пшеничний.

Як відомо, у серпні 2009 року КМДА вирішила створити мережу вертолітних майданчиків на території міста й доручила Головному управлінню з надзвичайних ситуацій обстежити можливі місця облаштування таких майданчиків.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «У Києві визначились з вертолітними майданчиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі