пʼятниця, 02 квітня 2010 13:38

У Києві на вихідних обмежать рух на 20 вулицях

У Києві на вихідних обмежать рух на 20 вулицях

Комунальна корпорація Київавтодор обмежила рух по 20 вулицях і Московському мосту 3 квітня.

Згідно з повідомленням корпорації, зокрема, рух частково буде обмежено по вулицях Гайдара, Ново-Пироговській, Вересневій, Бальзака, Гамарника, Кутузова, Московської, Суворова, Старонаводницькій, Лук"янівській, Великій кільцевій дорозі, Ігоревській, Борисоглібській, Хорива, Андріївській, проспектами Комарова і Броварському, а також на Московському мосту.

У цей день на вказаних вулицях корпорація буде проводити ямковий ремонт асфальтового покриття.

Раніше корпорація Київавтодор приступила до ліквідації дефектів покриття на столичних дорогах, які виникли в результаті морозів.

У корпорації зазначили, що за умови настання сприятливих погодних умов ліквідація ям буде виконана на вулицях загальноміського значення до 10 квітня, вулицях районного значення - до 10 травня, вулицях місцевого значення - до 20 травня. До того моменту буде здійснюватися профілактичний ремонт покриттів.

За інформацією Київавтодору, в поточному році на ремонт доріг будуть спрямовані кошти податку з власників транспортних засобів. За попередніми розрахунками, ця сума може становити близько 200 мільйонів гривень, з якої 150 мільйонів буде спрямовано саме на ремонт покриттів вулиць.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «У Києві на вихідних обмежать рух на 20 вулицях ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі