субота, 29 листопада 2008 14:54

У Каліфорнії у магазині іграшок сталася перестрілка

Дві людини були убиті в п"ятницю на півдні Каліфорнії в магазині іграшок під час святкового розпродажу, повідомляє AP. Інцидент стався о 11:35 ранку за місцевим часом (21:35 за Києвом) в мережевому магазині Toys "R"Us в місті Палм-Дезерт.

Як пояснили в поліції, двоє чоловіків, між якими стався конфлікт, вистрілили один в одного з пістолетів. За словами очевидців, чоловіка не поділили одну з іграшок, проте в поліції цю інформацію не підтвердили.

Раніше повідомлялося про те, що в тисняві під час розпродажу в універмазі Wal-Mart загинув співробітник магазина. Чоловік спробував трохи стримати натовп покупців, що увірвався в магазин, проте був збитий з ніг і розтоптаний.

Наступного дня після Дня Подяки, який традиційно називають "Чорною п"ятницею", в США традиційно починаються сезонні розпродажі перед святкуванням Різдва. За цей час магазини роздрібної торгівлі отримують до третини свого річного прибутку, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії у магазині іграшок сталася перестрілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі