середа, 26 березня 2008 15:15

У італійському "цирку жахів" дівчину примушували плавати з піраніями

На півдні Італії, недалеко від міста Салерно, поліція виявила "цирк жахів", господарі якого примушували 19-річну громадянку Болгарії плавати в акваріумі з хижими рибами піраніями, повідомили журналістів представники правоохоронних органів.

За їхніми словами, сім"я болгар (батьки і дві дочки) потрапила в справжнісіньке рабство і вимушена була підкорятися господарям "цирку". Тоді як одна з дочок повинна була плавати в прозорому акваріумі, що кишить піраніями, інша брала участь в "шоу" з величезними отруйними павуками і рептиліями, одна з яких одного разу укусила дівчину.

Господарі закладу забороняли болгарам покидати цирк і примушували їх працювати по 15-20 годин на добу, плативши 100 євро в тиждень замість обіцяних 480.

Італійська поліція заарештувала трьох господарів "цирку", ще три людини підозрюються в причетності до перекидання людей з інших країн на Аппеніни і використанні їх рабської праці, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «У італійському "цирку жахів" дівчину примушували плавати з піраніями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі