четвер, 28 лютого 2008 08:41

У Індії потяг збив 16 людей

Потяг збив 16 людей у західно-індійському штаті Гуджарат, передає індійське телебачення. Трагедія сталася приблизно в трьох кілометрах від міста Сурат, крупного центру діамантової промисловості на півдні штату. За попередніми даними, жертви нещасного випадку вийшли з потягу і прямували в Сурат, куди в пошуках заробітку мандрують приїжджі з північної Індії.

Тіла, що лежали на рейках, помітив незадовго до півночі машиніст наступного потягу. Поліція, що прибула на місце події виявила серед загиблих тіла двох жінок і дитини. Навколо були розкидані речі, які несли з собою постраждалі, передає РИА "Новости".

"Вони йшли по рейках. Вони приїхали сюди на потязі з Манікпуру і йшли в Сурат. Вони зійшли з потягу і йшли по колії, коли їх переїхав потяг", – сказав у ефірі телебачення представник місцевої залізниці Рашеш Пандья.

За попередніми даними, люди вийшли на шлях, щоб перетнути стічну канаву. Поліція веде розслідування всіх обставин події.

Зараз ви читаєте новину «У Індії потяг збив 16 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі