середа, 09 січня 2008 15:14

У Грузії двоє членів виборчих комісій зберігали урни для голосування вдома

Центвиборчком Грузії передасть у прокуратуру справу по двох фактах зберігання документації з виборів та урн для голосування вдома в членів місцевих виборчих комісій, повідомив на брифінгу в Тбілісі голова ЦВК Леван Тархнишвілі.

"Члени двох дільничних виборчих комісій увечері 5 січня, після закриття виборчих дільниць для голосування, забрали всю документацію і виборчі урни до себе додому. У зв"язку з цим Центральна виборча комісія Грузії зажадала від прокуратури розслідування по цьому факту", - заявили у ЦВК. Це буде для інших прикладом. Через неуважність, або з яких-небудь інших причин вони перешкодили нормальному виборчому процесові", - заявив Тархнишвілі.

За його словами, перший інцидент стався на одній з ділянок у Сабурталинському окрузі Тбілісі, другий - у селі Хаіши Местийського виборчого округу.

Нагадаємо, грузинська опозиція закликала Михайла Саакашвілі перерахувати голоси, подані на виборах президента країни, і тільки тоді вона визнає результати голосування, повідомляє Корреспондент.net.

Зараз ви читаєте новину «У Грузії двоє членів виборчих комісій зберігали урни для голосування вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі