четвер, 17 липня 2008 12:45

У Греції 21 туриста арештовано за змагання по оральному сексу

В кінці минулого тижня в Греції було арештовано дев"ять громадянок Великобританії за участь в змаганнях по оральному сексу, організованих в місцевому барі. Поліція вважає, що всі вони повинні з"явитися перед судом по звинуваченню в проституції. Арештовані і чоловіки, задіяні в змаганнях.

Конкурс орального сексу проходив на пляжі Лаганас. У місцевих властей є підозра, що всіх дев"ять жінок отримали гроші за участь в змаганні, яке, до всього іншого, записувалося на відео, для подальшої трансляції в інтернеті.

Окрім жінок було також арештовано шестеро чоловіків, теж британців, і шестеро греків, двоє з яких були власниками бару, де, власне, проходило змагання. Їх звинувачують "в причетності до інциденту".

Власті Греції давно навчилися справлятися з аморальною поведінкою британських туристів, проте такого випадку не можуть пригадати навіть найдосвідченіші співробітники поліції, повідомляє Кореспондент.

Зараз ви читаєте новину «У Греції 21 туриста арештовано за змагання по оральному сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі