пʼятниця, 11 грудня 2009 13:42

У голландця поцупили колекцію наркотиків

У голландця поцупили колекцію наркотиків
46-річний голландець заявив у міліцію про зникнення колекції з 2400 таблеток екстазі. Про це з посиланням на поліцію Нідерландів повідомляє Associated Press.

Грабіжники винесли наркотики з дому "колекціонера" 10 грудня. Того ж дня потерпілий заявив про крадіжку в поліцію, не злякавшись загрози бути покараним за зберігання наркотиків.

Причиною його звернення до правоохоронних органів стало те, що, за його словами, 40 таблеток з викраденої колекції є отруйними і він побоюється, що їх прийом може стати причиною чиєїсь загибелі. При цьому голландець не уточнив причину, з якої частина наркотиків нібито була отруєна.

Власник колекції запевнив поліцію, що не є ні наркоманом, ні наркоторговцем: він збирав таблетки екстазі тому, що йому подобалася їхня форма і колір

Голландець збирав свою колекцію протягом 20 років, її приблизна вартість становить 11 тисяч євро.

При цьому поліцейські ще не вирішили, чи пред"являти пограбованому колекціонерові звинувачення у придбанні та зберіганні наркотиків. За словами представника голландських правоохоронних органів, в даний час справу проти заявника порушено не буде, тому що єдиний доказ - колекція - вкрадена.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У голландця поцупили колекцію наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі