четвер, 15 червня 2023 17:31

Спецтема: Війна Росії проти України

У Генштабі з'ясували, куди росіяни націлюють ракети

У Генштабі з'ясували, куди росіяни націлюють ракети
Росіяни націлені на об'єкти логістики та промисловості. Фото: ДСНС

Росіяни націлили ракетні атаки на об'єкти логістики, промисловості, нафто- і газопостачання.

Протягом двох тижнів червня окупанти застосували 140 ракет різних типів та 255 ударних БпЛА. Про це під час брифінгу у Military Media Center повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов, передає Gazeta.ua.

За його словами, протягом двох тижнів червня противник під час атак застосував 140 ракет різних типів, а також 255 ударних безпілотників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знову обстріляли Кривий Ріг – наслідки у фото

Протиповітряні підрозділи Сил оборони України знищили 74% крилатих ракет і 55% ударних БпЛА.

"Зважаючи на тривалі ракетні удари, наші сили ППО стають тільки міцніші, у тому числі коштом сучасного озброєння та військової техніки, яка надається партнерами", – вказав Громов.

В Україні двічі за ніч оголошували масштабну повітряну тривогу. Першу – через зліт винищувача МіГ-31К. Вона тривала майже пів години. Друга повітряна тривога тривала з 3:26 до 04:52.

У ніч проти 15 червня росіяни атакували Одеську область іранськими дронами-камікадзе. Російська Федерація випустила 13 ударних безпілотників. Усі ворожі цілі були знищені.

Зараз ви читаєте новину «У Генштабі з'ясували, куди росіяни націлюють ракети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі