вівторок, 26 лютого 2008 15:44

У Флоріді тупорила акула з"їла австрійського адвоката

У американському штаті Флоріда в неділю в результаті нападу тупорилої акули (акула-бик) загинув австрійський адвокат з Відня.

50-річний Маркус Гро разом з групою пірнальників знаходився в морі приблизно за 50 км. від міста Форт Лодердейл, коли несподівано на нього напала акула і вкусила за ногу. Поранення було настільки важким, що юрист, якого на вертольоті доставили в лікарню в Майамі, помер в госпіталі.

Організатор туру Джим Абернеті заявив, що те, що трапилося стало "збігом фатальних обставин". У організації Shark Project уточнили, що Абернеті має хорошу репутацію і відповідально організовує свої тури.

Решта учасників групи вже відмінили свої тури і повернуться на батьківщину раніше терміну. Офіційних даних про те, як розвивалися події і про причину смерті, поки немає.

Тим часом, за свідоцтвами очевидців, смерті адвоката також сприяла легенева емболія. Після нападу акули у нього почалася паніка і він дуже швидко сплив на поверхню, повідомляє krone.

Зараз ви читаєте новину «У Флоріді тупорила акула з"їла австрійського адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі