вівторок, 29 січня 2008 19:35

У Флориді проходять республіканські праймеріз

У американському штаті Флорида 29 січня проходять первинні вибори, результати яких украй важливі для претендентів в кандидати від Республіканської партії на майбутніх президентських виборах, передає телеканал CNN.

Згідно з результатами опитувань, в даний час лідирують сенатор від штату Арізона Джон Маккейн і колишній губернатор штату Массачусетс Мітт Ромні. На думку політологів, перемога Маккейна на праймеріз у Флориді укріпить його позиції як найбільш вірогідного кандидата від республіканців, у разі перемоги Ромні збережеться рівновага. РудольфДжуліані і Майк Хаккабі відстають від Ромні та Маккейна.

Праймеріз республіканців у Флориді - останні перед першим вівторком лютого, коли праймеріз і кокуси пройдуть більш ніж в 20 штатах.

Демократичні праймеріз в штаті були перенесені на раніший термін, у зв"язку з чим національний комітет партії відмовився визнати вибраних делегатів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Флориді проходять республіканські праймеріз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі