субота, 26 квітня 2008 12:41

У Чикаго вантажівка протаранила автобусну зупинку: 23 постраждалих

У американському місті Чикаго вантажівка на великій швидкості врізалася в автобусну зупинку, після чого влетіла на сходи, що ведуть в метро, передає агентство AP. В результаті інциденту дві жінки загинули, і 21 людина отримало поранення, з них 11 чоловік, зокрема четверо дітей, знаходяться в критичному стані.

Аварія сталася під час проходження небезпечної ділянки дороги, де інтервал між зміною сигналу світлофора дуже короткий. За словами свідків, водій вантажівки навіть не намагався загальмувати. Він отримав в аварії незначні пошкодження і незабаром був відпущений з лікарні, звідки співробітники поліції вивели його в наручниках, хоча, за словами поліції, поки йому не пред"явлені ніякі звинувачення.

На місце події були викликані фахівці з роботи з небезпечними речовинами, оскільки з паливного бака вантажівки почало витікати пальне, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «У Чикаго вантажівка протаранила автобусну зупинку: 23 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі