четвер, 11 березня 2010 12:18

У центрі Лондона пожежа знищила фешенебельний ресторан (ФОТО)

Вранці 11 березня виникла пожежа в одному з ресторанів, розташованих в районі Шордітч в центрі Лондона. Вогонь з першого поверху будівлі швидко перекинувся на інші три, в яких розташовані офісні приміщення.

Виклик надійшов на пульт рятувальної служби в 4:32 ранку за місцевим часом (6:32 за Києвом) у четвер.

На місце події виїхали 25 пожежних розрахунків, гасінням пожежі займаються більше 100 пожежників. Причина спалаху не ясна.

Повідомлень про жертви наразі немає. Раніше в пресі з"являлися повідомлення про те, що всередині будівлі могли перебувати люди, проте пожежникам поки не вдалося нікого знайти.

Представник пожежної служби Лондона в інтерв"ю The Daily Telegraph повідомив, що пожежним поки не вдається взяти вогонь під контроль. Тим часом полум"ям охоплені перший, третій і четвертий поверхи будинку, а також частина даху. Частина доріг в районі події перекрита.

Вулиця Табернакл, на якій знаходиться будівля у вогні, відома своїми модними закладами, такими як Soho Bar або The Windmill. Яке саме заклад постраждало під час пожежі, поки не ясно.

Gazeta.ua за матеріалами SkyNews
Зараз ви читаєте новину «У центрі Лондона пожежа знищила фешенебельний ресторан (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі