пʼятниця, 30 січня 2009 09:09

У британській лікарні оселився привид

Адміністрація нової лікарні у британському місті Дербі була змушена викликати екзорциста, після того, як від персоналу стали надходити скарги на привид, пише в п"ятницю таблоїд The Sun.

Працівники розповіли, що останнім часом стали помічати чоловічу фігуру в темному плащі, яка стрімко переміщується по палаті і крізь стіни. Особливо часто привид з"являється в приміщеннях по сусідству з лікарняним моргу, повідомило газеті джерело в адміністрації.

Щоб заспокоїти людей, керівник лікарні розіслала їм електронний лист, в якому повідомила, що серйозно сприймає повідомлення про привидів. "Не хочу лякати вас більше, ніж слід, але мені здалося, що краще сповістити всіх про те, що відбувається і що ми робимо у зв"язку з цим", - написала Деббі Батлер, додавши, що попросила лікарняного священика організувати обряд екзорцизму.

Експерти в області паранормальних явищ повідомили, що привид може бути духом римського солдата, що загинув на місці, де в 1920-х роках була побудована стара лікарня. Будівельники тоді проігнорували протести місцевого населення і зайняли частину дороги, прокладеною римлянами, а нову лікарню побудували на місці старої.

За деякими даними, вигнання примари зі стін лікарні має відбутися в найближчі дні. Представниця місцевого підрозділу Національної медичної служби відзначила, що влада робить все можливе, щоб відновити робочу атмосферу в лікувальному закладі.
Зараз ви читаєте новину «У британській лікарні оселився привид ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі