вівторок, 29 червня 2010 10:31

У Балаклавському районі Севастополя хочуть створити курорт

У Балаклавському районі Севастополя хочуть створити курорт

На базі Балаклавського району Севастополя може бути створений курорт українського значення.

"Весь Севастополь не буде містом-курортом, але Балаклава реально може стати таким містом-курортом, як для України, так і для Росії й інших країн", - сказав голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов.

За його словами, це питання обговорювалося під час відвідин 27 червня Балаклави прем'єр-міністром України Миколою Азаровим і презентації концепції рекреаційного розвитку підприємства "Балаклавське рудоуправління імені А.М. Горького".

На думку губернатора, якщо цього року буде вирішено питання про очисні споруди в Балаклаві, то через три роки може початися реалізація цих проектів.

Саратов також відзначив, що прем'єр-міністр України Микола Азаров "дав відповідні доручення, щоб ми почали ці питання опрацьовувати. Восени стане зрозуміло, на які ми рішення виходимо".

Разом з тим градоначальник сказав, що сьогодні в Балаклавському рудоуправлінні, яке є основним платником податків в Балаклаві, працює близько 800 осіб, тому просто узяти і закрити підприємство не вдасться. Цей процес повинен відбуватися в міру реалізації рекреаційного проекту.

Саратов виразив також надію на те, що уряд України надасть допомогуу вирішенні питання будівництва очисних споруд в Балаклаві.

Крім того, голова адміністрації повідомив, що під час зустрічі з Миколою Азаровим були підняті питання, які пов'язані з інвестиційними проектами будівництва теплонасосної установки і конгенерації для гарячого водопостачання міста, із станом електротранспорту, пасажирських катерів, а також обговорена можливість повернутися до практики будівництва спільного будинку для військовослужбовців Росії і України.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «У Балаклавському районі Севастополя хочуть створити курорт ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі