середа, 04 серпня 2010 11:14

У Азарова дали прочухана підлеглим за ігронування доручень Януковича

У Азарова дали прочухана підлеглим за ігронування доручень Януковича

Керівництво уряду незадоволене якістю виконання деякими міністерствами та відомствами низки рішень Кабміну.

Про це під час засідання Кабмін сказав перший віце-прем"єр Андрій Клюєв.

"Перш за все це стосується питання щодо погашення заборгованості з зарплати. Президентом України Віктором Януковичем та прем"єр-мінстром Азаровим це завдання визначене пріоритетним, але доручення стосовно скорочення заборгованості з оплати праці низкою міністерств не виконано", - обурився Клюєв.

Він також повідомив, що уряд розпочав підготовку проекту закону про дербюджет на 2011 рік.

"При розробці держбюджету на наступний рік мають бути враховані положення нової редакції бюджетного кодексу України та проекту Податкового кодексу України, який має бути всенародно обговорений відповідно до ухваленого рішення ВР. Звертаю увагу Мінфіну, що при доопрацюванні проекту ПК до 5 вересня 2010 важливим є врахування обгрунтованих пропозицій бізнесу", - зазначив він.

Клюєв наголосив, що уряд має провести аналіз ефективності виконання бюджетних програм та забезпечити їх оптимізацію.

"В умовах обмеженності фінансових ресурсів необхідно сконцентрувати бюджетні ресурси та фінансувати видатки інвестиційного характеру, підтримки основних галузей економіки", - додав чиновник.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «У Азарова дали прочухана підлеглим за ігронування доручень Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі