четвер, 24 липня 2008 14:00

У Алжирі смертник підірвав машину з військовими, 14 поранених

Щонайменше, 14 військовослужбовців поранено при вибуху, влаштованому терористом-смертником в Алжирі, повідомило в четвер агентство "Франс Прес" з посиланням на повідомлення місцевих ЗМІ.

Інцидент стався в населеному пункті Лакхдарія (Lakhdaria) за 70 кілометрів на схід від алжирської столиці. Терорист-смертник на замінованому мотоциклі атакував машину, в якій знаходилися алжирські військовослужбовці.

8 червня в результаті двох вибухів на залізничній станції в місті Бені-Амране за 100 кілометрів на схід від Алжиру загинули 20 чоловік. Відповідальність за ті вибухи узяла на себе терористична організація "Аль-Каїда" в країнах ісламського Магріба".

Правоохоронні органи Алжиру регулярно проводять операції проти активістів терористичних угрупувань, що діють в країні. Найбільш небезпечною екстремістською організацією ісламського толку є організація "Відділення "Аль-Каїди" в країнах ісламського Магріба". На її рахунку цілий ряд кривавих терактів, зокрема - вбивство в кінці грудня минулого року чотирьох французьких туристів в Мавританії, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «У Алжирі смертник підірвав машину з військовими, 14 поранених». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі