неділя, 06 липня 2008 10:58

У Абхазії сталися чотири вибухи

Чотири вибухи прогриміли близько 8.00 в неділю в зоні грузино-абхазського конфлікту в Зугдідському районі Грузії поблизу населеного пункту Русі, повідомив помічник командувача Колективними силами по підтримці миру (КСПМ) в зоні грузино-абхазського конфлікту Олександр Діордієв.

"Вибухи відбулися практично одночасно. За попередніми даними, вибухнули снаряди або міни", - повідомив Діордієв.

На місці вибуху знайдені обривки форми грузинського спецназу, в яку, очевидно, був загорнутий один з снарядів, відзначив помічник командувача миротворцями.

Він повідомив, що поранених і постраждалих немає.

На місце інциденту була направлена група розвідки і розмінування з складу КСПМ з інженерно-саперного підрозділу, що дислокується в населеному пункті Урта.

"Командування КСПМ своєчасно повідомило місію спостерігачів ООН і приступило до розслідування інциденту", - сказав Діордієв.

Представник КСПМ повідомив, що, за попередніми даними, снаряди були закладені з правого боку дорогі по ходу руху від Зугдіді до Інгурському мосту.

"Звертає на себе увагу той факт, що представники грузинських ЗМІ на місці інциденту опинилися вже через сім хвилин. Хоча, якщо слідувати до місця події на автомашині із Зугдіді, необхідно витратити близько 15 хвилин", - сказав Діордієв, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «У Абхазії сталися чотири вибухи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі