вівторок, 02 серпня 2011 13:46

Туристи зможуть ночувати в прозорих кулях

У Франції відкрився незвичайний готель, номери якого - це прозорі кулі, що підсвічуються зсередини кольором, який обирає клієнт.

Підприємець Рудольф Палладіно відкрив у місті Рубе на півночі Франції (тут проходить престижна велогонка) оригінальний готель. Номери готелю - це прозорі кулі з напівжорсткої тканини, сконструйовані таким чином, що можуть стояти на одному місці без спеціальних опор.

Усередині кулі підтримується кімнатна температура. Таким чином, мешканець готелю може насолоджуватись видом зоряного неба, не відмовляючись від готельного комфорту.

Крім того, за бажанням клієнта, кулі можуть підсвічуватися зсередини обраним ним кольором. Ніч у такому готелі коштує 130 євро.

Незвичайний готель уже користується популярністю серед туристів - для того, щоб провести ніч у "кулі", в невелике містечко прибувають мандрівники з Парижа, Амстердаму та бельгійських міст, повідомляє La Repubblica.

Зараз ви читаєте новину «Туристи зможуть ночувати в прозорих кулях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі