понеділок, 12 вересня 2022 06:00

Три знаки зодіаку, які закохають у себе будь-кого – гороскоп на 12 вересня

Три знаки зодіаку, які закохають у себе будь-кого – гороскоп на 12 вересня
Легко буде знайти свою пару Тельцям, Левам і Скорпіонам. Фото: pixabay.com

12 вересня не варто довіряти обіцянкам. Поява нових друзів може спровокувати ревнощі у коханих. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Утримайтеся від дискусій з нетверезими людьми, - говорить астрологиня. – Не починайте серйозних балачок за банкетним столом. Є ризик спровокувати скандал. Дратуватиме одноманітність. Скоро вдасться покращити матеріальне становище. З покупками техніки зачекайте до жовтня. Тоді підберете хороший обігрівач, телевізор чи холодильник. Аналізуйте зроблене за літо і рухайтеся далі малими кроками. Придивляйтеся, у які халепи вскочили конкуренти, що діяли стрімголов. Гарно піде торгівля. Легко буде знайти свою пару Тельцям, Левам і Скорпіонам. Ваші краса і розум зачаровуватимуть. Зумієте закохати у себе будь-кого".

Овен

Не намагайтеся щось зводити на руїнах. Не варто тягнути зі справами, які давно планували закрити.

Телець

Переслідуватиме думка, що вас ігнорують. Важко буде налагодити діалог з коханими. Не сумуйте. Перегляньте хороший фільм, почитайте нову книгу улюбленого автора.

Близнюки

Відчуєте себе переможцем. Вдаватиметься майже усе. Стережіть свої гаманці, авто та оселі від злодіїв.

Рак

Придивляйтеся до всього, що відбувається навколо. Випадковостей не буде. Втрати і знахідки вам натякатимуть на щось. Не час вирушати по крамницях. Витратите більше, ніж сподівалися.

Лев

Вас легко буде обманути. Не здавайте у ремонт техніку та авто. Слідкуйте за тим, що говорите. Вашими слабостями захочуть скористатися непорядні сусіди і колеги.

Діва

Не беріть на себе відповідальність за чужу роботу. Ваші недоліки стануть предметом уваги та завадять кар'єрному росту. Переслідуватиме бажання знайти свою половинку. Не ідеалізуйте нових знайомих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики спрогнозували, якою буде зима в Україні

Терези

Кохані хотітимуть, щоб ви ішли їм на зустріч. Ви виявлятимете непоступливість, не захочете чимось жертвувати заради когось. Пам'ятайте, впертість нашкодить.

Скорпіон

Не час змінювати місце роботи чи проживання. Обіцяного робочого місця не отримаєте. Вакансію, яку вам обіцяли, закриють кимось із співробітників.

Стрілець

Ризикуєте втратити довіру дітей. Дотримуйтеся обіцянок, які їм дали. Купувати одяг на осінь краще після обіду. Натрапите на цікаві пропозиції та акції.

Козеріг

Уважно готуйтеся до співбесіди. Не дозволяйте оточуючим відволікати вас від власних справ. Не витрачайте часу на суперечки. Збільшується кількість витрат. Перенесіть покупку меблів і техніки.

Водолій

Гроші надходитимуть, але швидко зникатимуть. Доведеться віддавати борги, здавати у ремонт техніку.

Риби

Гроші витрачайте з розумом. Відкладіть покупку та продаж квартири чи земельної ділянки. Не варто погоджуватися на шлюб чи просити чиєїсь руки, а також розривати стосунки.

Через циклон Пеггі в Україні будуть дощі. 12 вересня вони пройдуть практично в усіх областях.

Зараз ви читаєте новину «Три знаки зодіаку, які закохають у себе будь-кого – гороскоп на 12 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі