середа, 03 червня 2009 10:38

Трагічний рейс з Ріо-де-Жанейро двічі переносили

Трагічний рейс з Ріо-де-Жанейро двічі переносили

За декілька днів до катастрофи, що відбулася з літаком A330, компанія AirFrance отримала повідомлення про закладену в одному з літаків бомбу. Як повідомляє канал FoxNews, невідомий по телефону 27 травня загрожував підірвати літак, який слідував з Буенос-Айреса в Париж. Рейс був відкладений більш ніж на годину, але бомбу в ньому не знайшли.

Раніше повідомлялося, що за даними дружини одного з пасажирів зниклого рейса 447, виліт літака з Ріо-де-Жанейро до Парижа був перенесений двічі.

Вчора міністр оборони Бразилії Нельсон Жобім повідомив, що в Атлантичному океані виявлені уламки зниклого літака. Французька компанія підтвердила інформацію.

1 червня власті Франції виключили версію про теракт. За попередніми даними, катастрофа могла відбутися або через потрапляння блискавки в літак, або через неполадки в електроустаткуванні.

Міністр оборони Бразилії Нельсон Жобім (Nelson Jobim) заявив, що в середу, 3 червня, в районі катастрофи почнуться роботи з підняття уламків літака, а також пошуки тіл.

Gazeta.ru

Зараз ви читаєте новину «Трагічний рейс з Ріо-де-Жанейро двічі переносили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі