вівторок, 12 серпня 2008 13:35

ТОП-10 найдорожчих акторів Голлівуду (ФОТО)
10

Впливове американське видання "The Forbes" за традицією влітку опублікувало список найбільш високооплачуваних голлівудських красенів року. До уваги бралися прибутки, одержані акторами протягом липня 2007 - липня 2008 рр.

На першому місці рейтингу афро-американський красень Вїлл Сміт, що заробив за 12 місяців приблизно $80 млн. Можна з упевненістю сказати, що блокбастер "Хенкок", що зараз у прокаті, додасть до досягнень актора ще щонайменше кілька мільйонів.

Другу сходинку рейтингу посідає герой "Піратів Карибського моря" Джонні Депп, що заробив за рік близько $72 млн. Протягом минулого року Дж.Депп встиг попрацювати у творчому дуеті з режисером Тімом Бартоном, виконавши головну роль у його новому фільмі-мюзиклі "Суїнні Тодд". Роль принесла йому "Оскар" і солідний прибуток.

На третій позиції – комічний актор Едді Мерфі. За рік Е. Мерфі заробив близько $55 млн. Кінокартина "Знайомтесь, Дейв", що перебуває наразі у світовому прокаті, додасть кілька мільйонів до прибутків актора.

Четверту позицію рейтингу повідає Майк Маєрс із $55 млн. Основні прибутки за минулі 12 місяців Маєрсу принесла його участь в "озвучці" мультика "Шрек Третій".

На п"ятій позиції - Леонардо ДіКапріо із $45 млн.

Шосту сходинку у списку найдорожчих акторів посідає Брюс Віліс із $41 млн. Одним із основних досягнень Віліса за останній рік стала участь у фільмі "Міцний горішок-4 ", касові збори якого становили $380 млн.

На сьомій позиції - Бен Стіллер, що заробив за 12 місяців близько $40 млн.

Восьма позиція рейтингу дісталася Ніколасові Кейджу, що заробив близько $38 млн.

Дев"ята позиція - за Віллом Ферреллом - $31 млн.

Замикає рейтинг найбільш високооплачуваних голлівудських акторів Адам Сандлер із $30 млн.

За матеріалом Ліга

Зараз ви читаєте новину «ТОП-10 найдорожчих акторів Голлівуду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі