четвер, 28 лютого 2008 08:30

Тіматі зняв в своєму новому кліпі півсотні голих дівчат (ФОТО)

Велелюбний репер Тіматі в черговий раз шокував публіку, знявши в своєму новому кліпі півсотні голих дівчат.

Скандальний співак приїхав в один з модних московських клубів у супроводі свого старого друга Богдана Титоміра. До приїзду Тіматі шикарний VIP-зал виявився повністю забитим голими дівчатами, що тужили в очікуванні зоряного виконавця.

Атмосфера легкої розпусти впродовж всього вечора панувала в клубі. Жадібні погляди моделей буквально спопеляли розпещеного підвищеною жіночою увагою репера. Мабуть, гламурний дизайн закладу і шикарний костюм Тіматі приводили присутніх спокусниць в дике еротичне захоплення.

- Брудні шлюшки будуть покарані: вимиті, поголені, гелем намазані! - не втомлювався повторювати скандальний співак.

Тіматі запевняє, що звик до спроб спокушання, і навіть така кількість на все готових жіночих тіл його абсолютно не бентежить.

- Будь-яка з цих "чик" буде моєю, як тільки я цього захочу! - поблажливо посміхається Тімур.

Працюючи на камеру, 50 дівчат відверто роздивлялися зірку. Можливістю доторкнутися найпікантнішими частинами тіла до зоряного виконавця скористалася практично кожна модель, що брала участь в зйомках нового кліпу.

Величезний скандал розігрався відразу після зйомок. Відвертий сюжет став повною несподіванкою для двох найвідоміших музичних каналів. Поки невідомо, чи зважаться вони поставити в ефір повну версію кліпу, пише "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Тіматі зняв в своєму новому кліпі півсотні голих дівчат (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі