субота, 12 жовтня 2013 11:08

"Ти не купуєш, я не продаю" - Феменки оголилися проти безкарності клієнтів повій
8

Фото: Фото: Дмитро Костюков

Активістки скандального жіночого руху Femen провели напівоголену нічну фотосесію на вулицях Парижа. Таким чином рух виступив на підтримку законопроекту французьких соціалістів про криміналізацію клієнтів секс-індустрії.

"Ти не купуєш, я не продаю" і " Немає попиту, немає пропозиції " - з такими гаслами на тілах активістки сфотографувалися на проблемних, як зазначили в русі, вулицях міста, виступаючи тим самим проти безкарності клієнтів повій. Знімав femen'істок російський фотограф Дмитро Костюков.

У прес-службі Femen підкреслили: "Рух послідовно бореться із секс-індустрією, розцінюючи її не інакше як работоргівлю та грубу форму жіночого рабства. Femen послідовно розвінчує міф про добровільну проституцію, створений босами секс-індустрії та їхніми політичними лобістами.

Також в русі нагадали, що з 2008 року його активістки активно ведуть кампанію "Україна не бордель", чиєю метою є криміналізація клієнта проституції в Україні. При цьому прес-служба Femen зазначила: "На сором України, відповідний законопроект, ініційований рухом, десь пропав в надрах комітетів українського парламенту. FEMEN висловлює надію, що французькі парламентарії виявляться гуманнішими, відповідальнішими, безкорисливішими а рішучішими за своїх українських колег і доб'ються прийняття законопроекту про криміналізацію клієнта, як це було у випадку із законом про одностатеві шлюби".

Зараз ви читаєте новину «"Ти не купуєш, я не продаю" - Феменки оголилися проти безкарності клієнтів повій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі