понеділок, 30 листопада 2009 13:52

Тайгер Вудс ховається від поліції через аварію (ФОТО)

Зірка гольфу Тайгер Вудс не бажає проливати світло на деталі аварії, яка відправила його у лікарню, пише New York Post.

Відомий гольфіст відмовляється бачитися з поліцією та спілкуватися з пресою після того, як він опублікував на своєму веб-сайті, що у нещодавній аварії "винен він і тільки він".

Поліцейські навіть навідалися до зірки додому, де їх зустрів його юрист. Він допоміг слідству, надавши всю необхідну інформацію, проте повідомив, що Вудс "не може поспілкуватися з ними".

Слідчі бажають дізнатися, чому під час аварії розбилися обидва зворотні пасажирські вікна, адже ні переднє вікно, ні бічні вікна водія не були пошкоджені.

У слідства є версія, що дружина гольфіста Елін відчайдушно розбила вікно автомобіля, намагаючись врятувати свого чоловічка після того, як він врізався в дерево. Проте ходять чутки, начебто Тайгер сказав комусь після аварії, що його дружина з ключкою для гольфу в руках оскаженіло кинулася на його автомобіль, дізнавшись що Тайгер їй зраджував.

Сам Вудс написав на своєму веб-сайті, що нещасний випадок був лише його провиною. Проте на деякі питання щодо ДТП Тайгер підозріло уникає давати відповідь.

"Я винен у цій ситуації. Це бентежить мене і мою сім"ю. Я людина і я не є досконалим. Я зроблю все, щоб такого більше ніколи не трапилося", - написав Вудс.

Він сказав, що ця справа є приватною і хотів би, щоб надалі все так і лишилося.

"Багато хибних, необґрунтованих і злих чуток ходить зараз про мене і мою сім"ю. Всі вони є безвідповідальними. Моя дружина Елін діяла сміливо, коли побачила, що мені погано і боляче. Вона була першою, хто допоміг мені. Будь-яке інше твердження - абсолютна брехня", - написав він.

Однак, є доволі дивним той факт, що Елін навіть не подзвонила в поліцію, щоб повідомити про аварію. Виклик зробив сусід.

Поліція повідомляє, що слідство у справі триває.

Фото: TMZ, переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тайгер Вудс ховається від поліції через аварію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі